Loading...
Menu

Προσομοίωση νέου τρόπου εξετάσεων εισαγωγής στο Ανατόλια

  Η πρώτη προσομοίωση εξέτασης με βάση το νέο τρόπου εισαγωγής στην 1η Γυμνασίου του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια θα γίνει το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014, στις 09.30. 
Στους μαθητές που θα πάρουν μέρος θα δοθεί ένα ολόκληρο τεστ, σε συνθήκες εξετάσεων, και διάρκεια 2 ώρες. 
 
     
 
Τα αποτελέσματα της προσομοίωσης θα είναι διαθέσιμα στις 24/1/2014. Θα ανακοινωθούν στους υποψήφιους : ο συνολικός τους βαθμός σε σύνολο 300 μονάδων, ο βαθμός που συγκέντρωσαν σε κάθε επιμέρους τμήμα (Αγγλικά, Μαθηματικά, Ελληνικά) και ο συνολικός Μέσος Όρος του δείγματος. Στους μαθητές δεν θα επιστραφούν τα γραπτά τους.
 
     
 
Δηλώσεις συμμετοχής στο τεστ προσομοίωσης ως την Τρίτη 14/1/2014 στην κ. Φυντανίδου (2310398357, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. (Απαραίτητα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο μαθητή, Όνομα πατέρα και Δημοτικό σχολείο στο οποίο φοιτά).
 
     
 
Υπενθυμίζουμε ότι δεν απαιτείται καμία προετοιμασία για τους μαθητές αφού οι ερωτήσεις εξετάζουν γνώσεις και δεξιότητες που πρέπει να έχουν οι μαθητές της 6ης Δημοτικού. 
Το τεστ προσομοίωσης που θα δοθεί στις 18/1 θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο λίγες ημέρες μετά.
 
     

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead